Rapport från glasbubblan

 

Det är verkligen en bubbla man lever i. Saker & ting rusar förbi utanför, men härinne i vår lilla bubbla lever vi i en egen värld med helt egna tider, tankar, känslor, rutiner. Allt utanför har liksom slutat existera på något sätt. Nu råder 100 % fokus på att lära känna lilla i & få koll på henne & hennes behov. Kontakten med världen utanför är genom iphonen för jösses vad man sms:ar, pratar med kompisar, familj m.m Under den här veckan , som för övrigt känns som en månad, har det varit många frågetecken att räta ut & jag har då skämtsamt skojat med mr H & sagt livlinan är att ringa en vän. Så per telefon har jag fått massa bra råd från kompisar plus att igår fick vi vårt första besök av bästa A & hennes son. Hon visade massa olika vyssjaknep & vad man kan göra när lilla i har ont i magen. Helt ovärderligt att få den hjälpen.

Hon visade även hur jag på ett bra sätt kan rapa henne om det behövs. Jag kände mig så mycket tryggare efter att hon gått igår. ( hon tyckte för övrigt att vår lilla i var det finaste hon sett på länge 😉 ) Efter att ha fått hennes tips försökte vi med det på en ontimagen lilla i, för hennes mamma har varit så klantig & ovetande om att man skall vara försiktig med viss matt när man ammar så hon har knölat i sig massa katrinplommon & katrinplommonjuice för att få igång sin egen mage , men tjorvat till det ordentligt för lilla i:s ovana mage. Hon hade det jättekämpigt i lördags & igår för att hennes dumma mamma inte har nån koll. Idag har varit en mycket bättre dag & hon har i princip sovit hela dagen med avbrott för mat. Gode Gud vad underbart om man kan få mer av dessa dagar. Då är vi i himmelriket !! För det har verkligen varit äta, lite lite ont i magen, kissa, bajsa, gosa, spana på morsan & farsan lite, sova. Då har vi båda passat på att sova & vila å mycket vi bara kan. På tal om det, nu har hon sovit sedan 23:30 & kommer kanske vakna för käk snart , så jag måste hoppa i bingen.

 

Är så innerligt tacksam för henne ! Hon är så mjuk & vän.

P.S Funderar fortfarande på inriktning på bloggen…, ne tills vidare får det vara mer av en dagbok. Som lilla i skall få ta del av sedan.

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar