Napp

Oh ljuva napp. Lilla i börjar ta napp mer & mer. Igår kväll hade vi över kompisar med deras barn o vi förvarnade innan om lilla i:s skriktid och att det kan vara lite galet just den stunden. De är vana småbarnsföräldrar och tog det givetvis med ro. Lilla i började gny och visa på onöjdhet runt 19 ( oftast då det börjar) & min vän, den erfarne tvåbarnsmorsan, tar lilla i trycker i nappen & hon TAR den. Sedan håller hon sig tyst och lugn hela kvällen med avbrott för lite magskav då och då. Som tur är får hon ut gaserna med pruttar.

När det gäller nappen har jag under två dagars tid envist i timtal legat och hållit nappen i munnen på morgonkvisten när hon sover sin morgonlur. Har även envist låtit henne somna i sitt babynest. Så även om hon lurar till vid bröstet , väcker jag henne lite lätt innan jag lägger ner henne, i med napp, stryka pannan och tillslut somnar hon. Viktigt att hon får lära sig somna på egen hand. Det lönar sig att inte ge sig. Hon suger jättebra på nappen nu och somnar på egen hand i sin säng. Det verkar som hon älskar sitt babynest. Hurra hurra hurra !

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar