September & lista

Hösten närmar sig. Sommaren har varit fantastisk. Vill att det redan ska vara nästa sommar. Så avkopplande och barnen börjar verkligen bli stora. De leker superfint ihop ( med avbrott för en del bråk såklart ) Det märks iallafall så tydligt att de är större och klarar sig långa stunder själva. Inne i en film, Inne i en lek. Det är en skön känsla. Ligger just nu och redigerar blogginlägg medan barnen leker på nedre våningen. ( är på landet hos mormor) Lilla i blir snart 5 år och lille fröken e är 3 år. Fattar knappt… Time flies. Och de är så sköna personligheter. Helt underbara små människor är det. De är kreativa, glada, lugna , speedade ibland, påhittiga med lekar, snälla, älskar att hänga med vuxna och göra sånt som vuxna gör ( fika, laga mat, baka, se på vuxen-TV, skriva brev) De är så fina!

Sommarlovet har varit ljuvligt med massa sol och bad. Mormorshäng,lantliv i Vänga, all-inclusive de luxe , grillkvällar i mängder , djurpark och andra små miniutflykter. En perfekt sommar. Helt perfekt med vila. Lite dåligt med träning dock. Vill komma igång med träningen så jag bevarar lugnet och får endorfiner för lyckan. Så här kommer införhöstenlistan för att bevara sommarfeelingen.

• löpträna mer

• mysa med thé

• skriva på boken

• göra härliga picknicksutflykter

Snart ska vi susa iväg på loppis och spana in fynd. Och sen dra en sväng till ikea och köpa nya typ hotellkuddar. Eller ja, de ser ut som stora hotellkuddar. Hur goa som helst. Stora och fluffiga. Sängen kommer få ett helt annat intryck. Så gött och fluffigt det kommer bli. Efter ikea ska vi grilla. Tar vara på sommarens varma och soliga dagar. Mys !

P. S Min mamma löser melodikrysset nu. Så gulligt 😊💜

På återseende du underbara lilla läsare och hoppas du får en fin dag. Vad ska du hitta på?

Puss

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar