Rutiner tillbaka

Är åter inne i vardagen och jag vill bara var ledig igen. Vill göra om allt igen. Åka till Spanien, bada, vara på landet, bada, grilla ( den tid man kunde det), softa och bara vara. Har varit en underbar semester ( med inslag av många energidippar/trots och bråk mellan barnen ). Nästa sommar ska vi försöka hänga ännu mer med andra för det minimerar bråken alt hålla igång ännu mer med bad , spännande utflykter , göra saker på tumis med varsitt barn för att skilja de åt lite mer. Får inte glömma dessa tips.

Sakta men säkert börjar som sagt rutinerna trilla på plats och det är skönt faktiskt. Blir liksom lite lugnare när hösten kommer. Både i luften och i sinnet om ni fattar vad jag menar. Jag är just inne i en intensiv letasnyggakläderfas. Var på COS och twist and tango idag och hitta 0 med kläder. Provade hur mycket som helst, men allt var bara blä. På lördag ska jag dra in till Åhléns och luskamma stället. Vill ha tröjor och kjolar.

Puss

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar