Festifest

Vilken rolig fyrtioårsfest det var igår. Såååå goda pinchos, så roligt folk, dans och massa gott och dricka. Lilla i somnade gott i din vagn i ett annat rum. Vi gick in och kollade varje kvart för jag var livrädd att hon skulle vakna direkt efter vi kollat och sedan skulle ligga o skrika för sig själv i mörkret så länge. Det var nämligen en ”slottsliknande” lokal med rum som låg långt ifrån varandra o ljudisolerade dörrar, så vi kunde inte höra om hon grät. Hon sov sig genom kvällen och ända fram till 3:30. Hon har för tillfället ett väldigt härligt sovmönster. Hon hoppar över kvällsmålet och kan sova från 8-3:00. Fatta vad lyxigt vi har det. Det är som min gode vän uttryckte det:

om det är nån som förtjänar att få ett enkelt barn så är det NI

Och så tacksam jag är. Varje dag. Varje timme. Varje minut och varje sekund. För att vi har fått henne och att hon är så ljuvligt bedårande.

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar