Allt på samma gång

Varit lite sjukligheter nu. Haft en skum allmäntillståndskrasslighet med svagt illamående , huvudvärk och risighet långt in i märgen. Har verkligen mått risigt. Jag tror det är sömnbristen som tar ut sin rätt. Snart är det dags att fasa bort nattuttandet och hoppas på färre vakningar nattetid. På BVC säger de att det oftast beror på nattamning ( dålig vana ) att de vaknar ett par-tre gånger. Håll tummar att det blir mer stabilt snart. 
Såg Babel ikväll. Coolt avsnitt. 

 Och där somnade jag typ. Orkade inte skriva mer igår. Idag är en ny dag. Varit en riktigt intensivt härlig dag på jobbet och efter jobbet. Haft middag ikväll för vänner. Vi har blivit hembjudna till dem ett par ggr och bi har bjudit hem dem hit. Det är så fabulöst skönt att slippa vardagsköret ( i synnerhet när de bjuder 🙂 ) Det är värsta lyxen att få komma hem till någon som har dukat bord och som fixar ALLT. Komma på rätt, laga mat, fixa efter o ordna kaffe med kaka. Så jäkla gött och så enormt befriande! Att slippa det för en kväll. Hurra! Men idag , som sagt, var det vår tur och då blir det ju många moment då vi är dubbelt upp med folk. 

 Nä, nu dags att krascha. 😊

Puss

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar