Skriver ju aldrig längre 

  1. Tänk att man kan ha så lite tid över fast man har semester. Det hinns liksom aldrig med mitt upp i dagarna att blogga fast jag borde. För att verkligen dokumentera min vackra och kaotiska vardag. Läser för tillfället en svinbra bok. Mindfullness för föräldrar heter den. Ger mig perfekta perspektivet i småbarnsfillvaron. Glömmer ofta bort mig i att finna ro i nuet när jag härjar runt med allt i hemmet , utflykter , logistik , handla , socialiseringstillförsel ( eget ord 😊) etc etc Måste påminna mig om att mindfulla mer. Barnen är mitt m mindfullness. Och ledigheten ihop med mr h och barnen är ljuvlig. Eller ja , hate and Love skulle man väl kunna säga … För det kan bli ganska intensivt mellan varven och så saknar jag värmen. Det var nästan två veckor sedan det var riktigt go värme. Så typiskt svenskbajsväder. Längtar till Italien. Längtar efter att få göra en utlandsresa med barnen. Vi var iof i Danmark en vecka men det var inte supervarmt när vi var där. Superhäftigt och superhärligt att hyra hus med kompisar men inte supervarmt. Hade sett fram emot att sitta ute på kvällen men det var för kallt. Brrrrr… 15 grader typ. Skandinavisk sommar liksom. Nå, nästa sommar gör vi en södra Europaresa med barnen. Har redan pratat om att hyra nåt i Soller eller annan pittoresk by på Mallorca. Det Är en superfin ö som är väldigt barnvänlig. 

Imorgon drar vi till Vimmerby för att hälsa på Astrid Lindgrens värld. Ska bli så mysigt. Och sen drar vi till Österlen några dagar. Ska bli gött att komma iväg …. Älskar miljöombyte. 

Barnen då, hur utvecklas dem? I rasande fart. De växer mer och mer ikapp varann. Lille fröken e är så duktig på att prata och kan kommunicera på Ett helt annat sätt. Hon skojar o busar m lilla i. De kan ha jättekul ihop. Och krasch så kan lilla i paja det genom att ta nåt från lille frk e eller banka henne med nåt för att hon tycker hon är i vägen eller nåt. Väldigt störigt. Jag har tom blivit så arg över detta att jag blir helt tokrasande. Inte ok , jag vet. Men när lilla i är dum mot lille fröken e som är mindre än henne blir jag instinktivt arg typ. Tycker det är så fel när den stora är dum mot någon som är mindre. Hon kan bli ganska hårdhänt r hon sätter den sidan till. Tror  tyvärr det är mycket konkurrens och avundsjuka som ligger bakom. Jag hoppas verkligen det växer bort. Jag avskyr att bli arg på mina barn. Speciellt när jag blir sådär tokarg att lilla i nästan blir rädd. Dock känner jag att jag måste markera med att höja rösten rejält. Visa att det inte är ok när hon beter sig illa.  I det stora hela är det så häftigt Att ha en  treåring o en tvååring. De är så söta dessa små människor. Så goa. Och så söta. Och så små. Finurliga och underbara. På alla sätt och vis. De har sån underbar charm och humor som är helt fantastisk. 

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar