Påsk 2019

Underbart med ledigt. Det är som att kroppen gick från 2000 till noll på några dagar. Vi har haft såå mysiga dagar. Varit och campat med farmor och farfar till barnen. Vilken grej att leka på en camping. Det var verkligen spännande för barnen att få hänga på lekplatsen själva. De kände sig nog lite stora. Vilken lycka att se barnens totala glädje över friheten att springa ute så mycket. Det som är himla härligt är att de springer ut på vår innergård mer o mer på egen hand. De älskar det. Friheten att få bara springa ut är oslagbar. Det är en sådan underbar årstid nu. Våren är underbar !!

Vad har hänt mer på påsk🐤? Vi grillade, hade kanonkalasigt påskaftonsfir med kompisar. Alla tog med sig tillbehör och sås till köttet så vi fick tre olika goda tillbehör o tre olika såser. Supergott! Här kommer menyn i ord:

Marockansk matvetesallad med saffran, halloumi, granatäpple

Pastasallad med massa parmesan och basilika

Bakpotatis m Västerbottenost

Vitlökssås

Chimichurry

Salsa

Till efterrätt hade vi

Vit chokladpannacotta o passionsfrukt o en tusensköna på

Miniäpplepajer m vaniljsås

Hemmagjorda mozartkulor

Riktig toppenpåskafton🐤

Påskharen kom förbi med påsksägg och rosa påskhareväskor fyllda med pennor , stämplar o godis. En riktig toppendag !

På påskdagen grillade vi torskknyten på våra vänners nya odlingslott som är grande de lux. Mycket härlig o mysig!! Vi kollade till vår egen lott och myste lite där. Sedan kollade vi på Ronja Rövardotter o käka pizza.

Nu är det annandagen och jag ska snart ta tag i dagen. Ha en underbar dag alla fina läsare.

K r a m

Av pepparmintkalaset

en smått tokig loppisletare med stort sinne för kärlek, kreativitet, barnboksskriverier, teaterproduktioner, fantasi , livsnjuteri med en del trubbel att få producerat de där extra familjemedlemmarna till vår nuvarande familj bestående av en kärlekskrank ragdoll & en poetisk chef. fick tillslut till det där med att få barn. har två flickor. ❤️❤️🦄

Lämna en kommentar